Select Page

Fer marxa nòrdica és molt més que caminar amb uns bastons

marxa nordica

El nordic walking o marxa nòrdica és una activitat físico-esportiva que consisteix en afegir a la manera natural de caminar un parell de bastons dissenyats especialment per la impulsió.

És un nou concepte d’exercici físic que es practica a l’aire lliure, és eficient, saludable i molt complet perquè hi intervenen totes les grans cadenes musculars. És de fàcil aprenentatge i és un moviment biomecànicament segur.

Una pràctica regular de marxa nòrdica combinada amb una alimentació equilibrada proporciona una gran sensació de vitalitat, augmenta el benestar general i millora la qualitat de vida. La pot practicar qualsevol persona, a qualsevol edat i estat físic. Es pot utilitzar per mantenir la forma física, per millorar el rendiment esportiu o des de un punt de vista sanitari per rehabilitació o terapèutic. És una activitat transversal.

Saludable

Millora la resistència aèrobica, enforteix la musculatura i activa el metabolisme ajudant a cremar els greixos acumulats.

Aporta benestar físic i mental

La pràctica continuada augmenta les defenses i millora el sistema immunitari alhora que ajuda a reduir els nivells d’estrés.

Contacte amb la natura

El contacte amb la natura fa que sigui una activitat saludable i agradable de practicar.

Prevenció de malalties

Molt indicat en la prevenció, el tractament i la rehabilitació de malalties relacionades amb la musculatura, els ossos i l’aparell circulatori en general.

CURSOS

Cursos en grups reduïts de 6 persones com a màxim.

Inclouen dossier teòric, assegurança d’accidents, diploma d’assistència i els bastons per a poder realitzar el curs.

 

Dates fixes

Oferim dates fixes de cursos al llarg de l’any.

Mira el nostre calendari per saber quan fem els cursos.

35€

Dates personalitzades

Si vols fer un curs a la carta en la data que et vagi millor.

A partir de 2 persones i fins a 6 persones com a màxim. Preu segons nombre de participants.

de 35€ a 60€