Select Page

Intentem resoldre algunes preguntes que et poden sorgir en visitar la nostra web o voler fer alguna activitat amb nosaltres.

Si no trobes la resposta adient, no dubtis en contactar amb nosaltres

On sou?

Ens pots trobar a internet al nostre web, per facebook o per instagram (@guiesaixeus)

Quines activitats puc fer?

Oferim activitats de senderisme i de raquetes de neu arreu de Catalunya. Aquestes activitats les anunciem per la nostra web i les xarxes socials

Quan feu les sortides?

Durant tot l’any fem les sortides de sendersime i a l’hivern hi afegim activitats amb raquetes de neu

Per saber quan fem cada sortida consulta el nostre calendari d’activitats.

Com sé la dificultat de les sortides?

En cadascuna de les fitxes explicatives trobaràs les dificultats i els riscos previstos en cada activitat. També hi podràs veure el desnivell positiu i negatiu així com la distància a caminar. La durada, tot i ser aproximada, també et pot ajudar a valorar la dificultat global de l’activitat.

I els horaris?

Els horaris depenen de l’activitat. En les fitxes explicatives hi podràs veure la previsió horària i les hores de caminar (això et pot ajudar a valorar la dificultat de l’activitat) i les hores de sortida i arribada de cadascuna de les activitat.

Quin material he de portar?

El material típic de les sortides per muntanya.

En cadascuna de les activitats t’indiquem el material a portar. És molt important llegir-ho bé i portar tot el que es demana.

Tot el material s’ha de portar dins d’una motxilla.

Si dubtes sobre algun aspecte del material contacta amb nosaltres i et podem donar un cop de mà.

No portar el material o que no estigui en bones condicions pot suposar no poder participar a la sortida sense dret a reemborsament dels imports pagats

Què inclou el preu?

El preu sempre inclou el guiatge, els impostos aplicables, les assegurances d’accidents i de responsabilitat civil i el material de seguretat col·lectiu. En algunes sortides s’inclouen altres conceptes que queden degudament detallats en les fitxes de les activitats.

El preu no inclou el esplaçament del client i del guia des del punt de trobada fins al lloc d’inici de l’activitat i qualsevol concepte no especificat com a inclòs.

Com contracto una activitat?

Si ja tens clar que vols fer una activitat amb nosaltres i quina és, contacta amb nosaltres i et farem arribar el full de condicions de contractació, així com el formulari de contractació que ens hauràs de retornar degudament omplert. També t’indicarem com fer el pagament.

I un cop fet això ja estaràs inscrit a l’activitat desitjada

Com faig el pagament?

El pagament i contractació de les activitats s’ha de fer un mínim de 48h abans de la data de l’activitat.

El pagament es farà via transferència bancària al compte que t’indicarem o BIZUM.

Com sabré si estic inscrit a una activitat?

Un cop rebuda la transferència/BIZUM correctament t’enviarem un missatge de confirmació.

I si no puc venir?

Si no pots venir et retornem un % de l’import de l’activitat. Per saber-ne les condicions exactes consulta les nostres condicions de contractació.

I si fa mal temps?

Si la sortida s’anul·la abans de començar-la et retornem el 100% de l’import o busquem una nova data per a fer-la. Si s’anul·la un cop iniciada no retornem cap import, tot i que es pot proposar una activitat alternativa. Per saber-ne les condicions exactes consulta les nostres condicions de contractació.

Poden venir menors?

Sí. En cadascuna de les fitxes de les activitats s’especifica l’edat mínima dels participants.

Els menors vindran sempre acompanyats d’un adult que se’n farà responsable. Si aquest adult no és el pare/mare/tutor legal del menor, aquest haurà de signar un full d’autorització.

Puc portar el meu gos?

Sí. Consulta la normativa a les condicions de contractació.